Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Aktivnosti i istraživanja

Arhiva aktivnosti:
| 2018. | 2017. | 2016. | 2015. | 2014. | 2013. | 2012. | 2011. | 2010. | 2009. | 2008. | 2007. | 2006. |

2012. godina

Sudjelovanje na stručnim i znanstvenim skupovima

 1. U srijedu, 25. siječnja 2012. godine u Zaboku je profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao predavanje “Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti” za Županijsko stručno vijeće za školske preventivne programe Krapinsko-zagorske županije. Stručni skup „Uloga osnovne škole u ostvarivanju Nacionalne strategije prevencije ovisnosti“ organizirala je Agencija za odgoj i obrazovanje.

 2. U petak, 27. siječnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici.

 3. U četvrtak, 02. veljače 2012. godine u učionici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje “Osnove poslovne komunikacije i poželjne osobine ličnosti u radu s korisnicima usluga” za djelatnike Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

 4. U četvrtak, 02. veljače 2012. godine u učionici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je drugo u nizu od dva istovjetna predavanja “Osnove poslovne komunikacije i poželjne osobine ličnosti u radu s korisnicima usluga”, ovoga puta za djelatnike Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije koji nisu bili na prvom predavanju i za sanitarne inženjere i tehničare Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije.

 5. U petak, 17. veljače 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Srednje škole Pitomača (prva skupina učenika).

 6. U petak, 17. veljače 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Srednje škole Pitomača (druga skupina učenika).

 7. U srijedu, 22. veljače 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Industrijsko-obrtničke škole Slatina (prva skupina učenika).

 8. U petak, 02. ožujka 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Industrijsko-obrtničke škole Slatina (druga skupina učenika).

 9. U petak, 09. ožujka 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Srednje škole Marka Marulića u Slatini (prva skupina učenika).

 10. U srijedu, 14. ožujka 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Srednje škole Marka Marulića u Slatini (druga skupina učenika).

 11. U srijedu, 21. ožujka 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Srednje škole Marka Marulića u Slatini (treća skupina učenika).

 12. U petak, 27. travanja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Industrijsko-obrtničke škole Virovitica (prva skupina učenika).

 13. U ponedjeljak, 07. svibnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici.

 14. U srijedu, 09. svibnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Tehničke škole u Virovitici (prva skupina učenika).

 15. U srijedu, 09. svibnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Tehničke škole u Virovitici (druga skupina učenika).

 16. U srijedu, 09. svibnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Tehničke škole u Virovitici (treća skupina učenika).

 17. U petak, 11. svibnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Tehničke škole u Virovitici (četvrta skupina učenika).

 18. U srijedu, 17. svibnja 2012. godine u Slavonskom Brodu profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je radionicu za voditelje školskih programa prevencije ovisnosti Brodsko-posavske županije pod nazivom „SWOT analiza u planiranju tijeka akcije“.

 19. U srijedu, 30. svibnja 2012. godine profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje za učenike drugoga razreda Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici (prva skupina učenika).

 20. U Osijeku je od 29. studenog do 01. prosinca 2012. godine održan IV. znanstveno-stručni skup posvećen pitanjima nasilja pod nazivom „Nasilje i mentalno zdravlje – interdisciplinarni pristup“ i unutar skupa simpozij pod nazivom „Ovisnosti i nasilje - što mogu psiholozi?“. Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije je na simpoziju održao predavanje na temu „Ovisničko ponašanje i agresija“.

 21. U četvrtak, 06. prosinca 2012. godine u Učeničkom domu Virovitica profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje učenicima pod nazivom “Slobodno vrijeme djece i mladih”.

 22. U srijedu, 12. prosinca 2012. godine u Osijeku je u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje održana međužupanijska edukacija voditelja školskih preventivnih programa za područje Osječko-baranjske županije. Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je predavanje „Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“.
Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 71 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
 • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
 • OIB: 76860791838
 • tel: +38533727031
 • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije