Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

25.04.2012

Knjige Siniše Brlasa u izdanju Zavoda za javno zdravstvo podijeljene i srednjim školama u Republici Hrvatskoj

Nakon što su knjige profesora Siniše Brlasa “Važno je ne započeti” i “Terminološki opisni rječnik ovisnosti” koje je otkupilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa za sve škole u Republici Hrvatskoj posredovanjem Agencije za odgoj i obrazovanje 28. veljače 2012. godine podijeljene osnovnim školama na stručnom skupu ravnatelja osnovnih škola koji je održan u Vodicama sada su ove knjige podijeljene i ravnateljima srednjih škola na stručnom skupu za ravnatelje srednjoškolskih ustanova koji se održava u Zadru od 24. do 26. travnja 2012. godine.
Na ovaj je način svim školama u Republici Hrvatskoj sada dostupna stručna literatura kao podrška u provedbi školskih programa prevencije ovisnosti koje je autor stručnjak iz Virovitičko-podravske županije.
Pokazatelj je ovo kako su znanja i sposobnosti stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije prepoznati i cijenjeni na državnoj razini, rezultat je to i izvrsne stručne suradnje koju Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije godinama razvija i njeguje s relevantnim institucijama u državi ali je istovremeno i kvalitetna promocija Virovitičko-podravske županije.

profesor psihologije Siniša Brlas

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 72 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije