Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

14.11.2012

Sudjelovanje na Konferenciji o alkoholu i predstavljanje nove publikacije na državnom skupu službi za ovisnosti i mentalno zdravlje

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a u suradnji s Ministarstvom zdravlja i Svjetskom zdravstvenom organizacijom (Uredom za Hrvatsku), u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Lužnici u blizini Zaprešića 12. i 13. studenog 2012. godine organizirana je Konferencija o alkoholu i unutar iste rasprava o Hrvatskom akcijskom planu o alkoholu. Potom je održan i stručni skup o djelovanju službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti.

Prvi dan skupu je nazočio i predstavnik Svjetske zdravstvene organizacije dr. Lars Moller, voditelj Programa za alkohol i droge, dok je drugi dan održan godišnji sastanak Službi za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti županijskih zavoda za javno zdravstvo.

Skupu je nazočio i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, a tom prilikom sudionicima je predstavljena i nova publikacija u izdanju Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije „Psihologija u zaštiti mentalnog zdravlja; priručnik za psihološku djelatnost u zaštiti i promicanju mentalnog zdravlja“ nekoliko dana ranije promovirana u Dubrovniku.

profesor psihologije Siniša Brlas

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 71 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije