Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

21.11.2012

Sudjelovanje na TAIEX radionici o minimalnim standardima kvalitete u području programa smanjenja potražnje droga

Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske uz potporu TAIEX jedinice Europske komisije organizirao je regionalne radionice pod nazivom "Radionica o minimalnim standardima kvalitete programa smanjenja potražnje droga i evaluacije".

Radionice su namijenjene predstavnicima nadležnih ministarstava/županija/udruga/institucija koji provode programe prevencije ovisnosti. U okviru radionica, prezentirane su teme vezane za planiranje, izradu i upravljanje projektima prevencije ovisnosti, te metode i načini evaluacije istih sukladno europskim standardima, a predstavljena je i Baza programa prevencije ovisnosti koja je uspostavljena pri Uredu za suzbijanje zlouporabe droga u kontekstu prilagodbe hrvatskog sustava europskim standardima i dobivanja informacija o programima smanjenja potražnje droga koji se provode na području Republike Hrvatske.

U ponedjeljak, 19. studenog i utorak, 20. studenog 2012. godine u Zagrebu je održana prva radionica u nizu na kojoj je sudjelovao i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

profesor psihologije Siniša Brlas

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 67 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije