Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

12.12.2017

Knjiga „Pomaže li religioznost mentalnom zdravlju mladih“ predstavljena na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

U Zagrebu je na Hrvatskom katoličkom sveučilištu 07. i 08. prosinca 2017. godine održan Prvi međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta pod nazivom „Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji“.

Na ovome važnom međunarodnom skupu aktivno je sudjelovao i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Profesor Brlas na ovome je skupu, prvome takve vrste u našoj zemlji, predstavio svoju knjigu „Pomaže li religioznost mentalnom zdravlju mladih“ u kojoj se on kao autor originalnim i jedinstvenim pristupom temeljenim na vlastitim istraživanjima bavi specifičnom temom u okviru proaktivne skrbi o mentalnom zdravlju mladih.

Ovo je stručno sudjelovanje Siniše Brlasa još jedan u nizu pokazatelja kako stručnjaci iz Virovitičko-podravske županije ponovno, često i prije ostalih, pokazuju stručni i znanstveni interes za teme koje su od općega interesa te na temelju toga poduzimaju aktivnosti usmjerene skrbi o zdravlju ljudi, a osobito mladih.

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 64 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije