Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

14.12.2017

U okviru suradnje Zavoda za javno zdravstvo i Zdravog grada Poreč profesor Siniša Brlas održao dva pozvana predavanja u Istri

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Zdravi grad Poreč i Povjerenstvo Zajedno protiv ovisnosti Grada Poreča organizirali su i ove godine bogate i raznolike aktivnosti usmjerene očuvanju zdravlja pod nazivom „Vaš izbor je zdrav život“.

Ove je godine kao gost-predavač predavanja pozvan održati i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Profesor Brlas je u srijedu 13. prosinca 2017. godine u Poreču tako održao dva predavanja: prvo predavanje o slobodnom vremenu djece i mladih bilo je namijenjeno stručnim suradnicima škola Poreštine, dok je drugo predavanje o suzbijanju ispitne tjeskobe bilo namijenjeno nastavnicima porečkih srednjih škola. Na oba se predavanja okupilo mnoštvo odgojno-obrazovnih djelatnika kojima je profesor Brlas govorio o iskustvima u radu s mladima u Virovitičko-podravskoj županiji, a osobito o projektima utemeljenim na rezultatima provedenih istraživanja.

Poziv profesoru Brlasu da održi predavanja u Istri pokazatelj su kako se stručan rad i iskustva dobre prakse koji se razvijaju u Virovitičko-podravskoj županiji prepoznaju i u ostatku naše zemlje, pa često i šire.

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 64 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije