Djelatnost za javno zdravstvo
Novosti/Članci:

03.01.2020

Održana prva radionica reorganiziranog Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka vrata maternice

Dana 19. prosinca u Virovitici, u Dvorani vijećnice županije, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva u suradnji sa djelatnosti javnozdravstvene medicine Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko – podravske županije održali su prvu edukacijsku radionicu za zdravstvene radnike nositelje programskih aktivnosti „Prva faza reorganiziranog NPP ranog otkrivanja raka vrata maternice – organizacija, provedba, praćenje na području Virovitičko-podravske županije“.

Više detalja o radionici dostupno je na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zahvaljujem se prim. Tatjani Nemeth Blažić, dr.med., spec. epidemiologije i Maji Đurici Truhlaž, bacc. med. tech. na pomoći, stručnoj suradnji i kvalitetnoj organizaciji radionice te svim kolegama i kolegicama koji su sa svojim komentarima i pitanjima na okruglom stolu doprinijeli raspravi i podigli kvalitetu radionice na viši nivo.

Također, zahvaljujem se na suradnji, dolasku i potpori, svim uvaženim predavačima i uzvanicima iz Ministarstva zdravstva; posebno doktorici Dunja Skoko Poljak; načelnica sektora za javno zdravstvo Ministarstva zdravstva, zatim prof. dr.sc.Ante Ćorušiću; predsjedniku Povjerenstva za koordinaciju Nacionalnog programa protiv raka vrata maternice, primariusu Miroslavu Venusu; ravnatelju Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ VPŽ, Dinku Blaževiću; ravnatelju „OB“ Virovitica, doktoru Ivici Fotezu; ravnatelju Doma zdravlja VPŽ i županu Virovitičko – podravske županije Igoru Androviću i ostalima koji su uveličali i prepoznali ovaj nacionalni preventivni program.

Miodrag Beneš, dr.med.
specijalizant javnozdravstvene medicine

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 129 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije