Novosti Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije
01.02.2018

Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije glavni županijski koordinator nacionalnog projekta „Živjeti zdravo“

U srijedu 31. siječnja 2018. godine u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo „Sv.Rok“ VPŽ, u Slatini održan je sastanak radne skupine projekta „Živjeti zdravo“, te sastanak organizatora sa predstavnicima županijskih osnovnih škola.

Projekt provode Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, glavni županijski koordinator je Zavod za javno zdravstvo „Sv.Rok“VPŽ, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Uz predstavnike organizatora i županijskog koordinatora, sastanku su nazočili predstavnici Virovitičko-podravske županije, grada Slatina, Udruge Naša djeca, Atletskog kluba Slatina, Hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa, Turističke zajednice Slatina, Udruge osoba s invaliditetom, te gradskih dječjih vrtića. Aktivnosti projekta su usmjerene na poboljšanje zdravlja cijele populacije te se djelovanjem u lokalnoj zajednici nastoji informirati, educirati i senzibilizirati građane svih dobnih skupina o pozitivnim aspektima zdravih stilova života.

Obzirom da se od začetaka projekta grad Slatina istakao kao primjer dobre prakse sa uspješno provedenim javnozdravstvenim akcijama „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“, projekt „Živjeti zdravo“ stoga nastavlja realizaciju u gradu Slatina.

Osigurana sredstva utrošit će se na uređenje pješačkih staza kojima će se provoditi akcija „Hodanjem do zdravlja“ i popratnih materijala za akciju „ Volonteri u parku“, te za uređenje jednog od gradskih parkova.

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 112 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije