Novosti Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije
09.10.2018

Aktivno sudjelovanje na međunarodnom simpoziju o ovisnostima u Srbiji

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije jedini je iz Hrvatske sudjelovao na međunarodnom stručnom skupu koji je pod nazivom „XXXIV. Simpozijum bolesti zavisnosti sa međunarodnim učešćem” održan od 03. do 06. listopada 2018. godine u Kraljevu (Srbija).

Profesor Brlas na ovom je međunarodnom skupu održao stručno predavanje pod nazivom “Komunikacija u tretmanu ovisnika“ te je inozemnim stručnjacima predstavio i knjigu „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ (knjiga je u izdanju Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije).

Navedeno pokazuje kako je i međunarodna stručna javnost prepoznala doprinose u području borbe protiv ovisnosti. Priznanje je to ujedno i stručnim aktivnostima i naporima koje Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije poduzima u smjeru borbe protiv ovisnosti, a dobrodošla je i kvalitetna promocija Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske izvan granica naše zemlje.

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 116 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije