Novosti iz Zavoda
20.04.2016

Studenti Zdravstvenog veleučilišta posjetili Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok"

U utorak, 19. travnja, studenti 2. godine specijalističkog studija sanitarnog inženjerstva sa Zdravstvenog veleučilišta iz Zagreba posjetili su Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" te drvnu industriju Tvin u Virovitici.

Jednodnevni posjet organiziran je na inicijativu dr. med. Miroslava Venusa, ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" te profesora dr. sc. Dinka Puntarića u sklopu terenske nastave iz kolegija Opasnosti u proizvodnim procesima.

U prvom dijelu posjeta, studente je u Tvinu dočekao voditelj radne jedinice te ih upoznao s načinima rada u svakom od proizvodnih procesa njihove drvne industrije. Poseban naglasak stavljen je na mjere zaštite na radu koje studenti moraju usvojiti u sklopu kolegija te su na temelju kvalitetno provedenog vremena i stručne edukacije u Tvinu prezentirali svoje seminare.

Drugi dio posjeta organiziran je u Zavodu za javno zdravstvo "Sveti Rok". Djelatnici Zavoda su kratkim prezentacijama predstavili rad pojedinih Službi unutar Zavoda. Studenti su s oduševljenjem obišli nove prostorije Zavoda te iza sebe ostavili pregršt lijepih komentara.

Studenti i profesor Puntarić zahvalili su se na dobroj organizaciji posjeta i na svim vrijednim informacijama koje su studenti dobili u sklopu terenske nastave.

 

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 154 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko - podravske županije