Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

08.04.2022

Održana edukacija o psihologiji ovisnosti za Klub studenata psihologije Hrvatskih studija

Klub studenata psihologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu „Feniks“ već godinama provodi kampanju upoznavanja studenata psihologije s aktivnostima psihologa u svakodnevnoj praksi. Tako je i ove godine održan 10. po redu stručni skup pod nazivom „Psihologija u praksi“ s ciljem da se novim generacijama studenata pruži prilika da se upoznaju s djelovanjem psihologa u praksi, kao dopuna teorijskom znanju koje se stječe na fakultetu, a na ovaj im se način pomaže i objektivnije sagledati prednosti i izazove budućeg profesionalnog rada. Stoga na ovom skupu redovito gostuju psiholozi praktičari koji su kao stručnjaci prepoznati u pojedinom području psihologije i koji svojim iskustvom i znanjem mogu dati doprinos navedenom cilju skupa te olakšati studentima prepoznavanje konkretne uloge psihologa u zajednici i društvu općenito.

Prepoznajući iskustvo i doprinos koje u području psihologije ovisnosti kao grane primijenjene psihologije ima profesor Siniša Brlas, Klub studenata psihologije pozvao ga je da održi predavanje na temu „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“. Profesor Brlas već se više od 20 godina bavi psihologijom ovisnosti i jedan je od vodećih stručnjaka u regiji u ovome području.

Predavanje je profesor Brlas održao u petak 08. travnja 2022. godine posredstvom Zoom platforme, a nakon predavanja odgovarao je na mnoštvo pitanja zainteresiranih studenata.

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 80 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije