Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

16.03.2012

Nova publikacija u izdanju Zavoda za javno zdravstvo

Nakon što je prethodne tri knjige profesora Siniše Brlasa, psihologa u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko- podravske županije prepoznalo kao važnu stručnu literaturu za provedbu školskih programa prevencije ovisnosti i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske te je otkupilo cjelokupna izdanja ovih knjiga za sve osnovne i srednje škole u državi, Siniša Brlas autor je novog značajnog izdanja – vodiča kroz metodologiju izrade i evaluaciju preventivnih aktivnosti.

Publikacija „Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“ opisuje metodologiju izrade preventivnih programa u koracima te njihovu evaluaciju i reprogramiranje i prva je takve naravi u našoj zemlji. Namijenjena je svim stručnjacima koji provode prevenciju rizičnih ponašanja, osobito među djecom i mladima, te će stoga biti iznimno korisna stručnjacima koji svoje aktivnosti moraju sustavno planirati. Navedena publikacija podrška je i sustavnoj edukaciji voditelja školskih programa prevencije ovisnosti koju provodi Agencija za odgoj i obrazovanje za sve škole u državi, a profesor Brlas jedan je od stručnjaka u stručnome timu te obrađuje upravo temu „Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“.

Promocija publikacije održana je u petak 16. ožujka 2012. godine u zgradi Virovitičko-podravske županije voditeljima školskih programa prevencije ovisnosti u odgojno-obrazovnim ustanovama u Virovitičko-podravskoj županiji.
Izdavač publikacije je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i ona je u elektronskom obliku dostupna na www.zzjzvpz.hr.

profesor psihologije Siniša Brlas

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 72 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije