Uvjeti korištenja, pravne napomene i upozorenja

Uvjeti korištenja
Korištenjem bilo kojeg dijela internet stranice zzjzvpz.hr i svih njezinih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem internet stranice zzjzvpz.hr ili bilo kojeg njezinog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Nijedan dio internet stranice zzjzvpz.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promicanje istih.

Internet stranica zzjzvpz.hr
Sadržaj na ovim stranicama je javna informacija, koja se slobodno može citirati uz navođenje izvora:
Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije – www.zzjzvpz.hr

Uporaba informacija s ovih stranica u komercijalne svrhe strogo je zabranjena bez pismenog dopuštenja Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije.

Autorska prava
Internet stranica zzjzvpz.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internet stranice smatra se povredom autorskih prava i podložno je tužbi.

Poveznice na druge internet stranice
Internet stranica zzjzvpz.hr sadrži poveznice na internet stranice izvan svoje domene (zzjzvpz.hr). Poveznice se objavljuju u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim internet stranicu zzjzvpz.hr za sadržaje izvan svoje domene.

Primjena pravila
Internet stranica zzjzvpz.hr zadržava pravo da povremeno promjeni pravila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na internet stranica zzjzvpz.hr smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 106 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije