Djelatnost za epidemiologiju i DDD
Higijenski minimum

Na temelju Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti NN 79/07, 113/08, 43/09, 130/17 i pravilnika o načinu stjecanja znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica NN 116/18.

Tečajeve za stjecanje osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i prometu namirnica, pohađaju osobe koje na svojim radnim mjestima u proizvodnji i prometu namirnica dolaze u neposredan dodir s namirnicama.

Tečajeve obvezno pohađaju i osobe koje samostalno osobnim radom sudjeluju u proizvodnji i prometu namirnica.

Tečajevi higijenskog minimuma pohađaju se svake pete godine od posljednje provjere znanja.

Osobe koje su završile odgovarajuću školu trgovačkog ili ugostiteljskog usmjerenja, pohađaju tečaj po isteku pet godina nakon završene škole.

Odluke

Edukativni materijali

Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba po OSNOVNOM PROGRAMU Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba po PROŠIRENOM PROGRAMU

 

Izdvajamo iz djelatnosti:

Zadnji članci iz djelatnosti:
Zadnje novosti iz djelatnosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije