Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

18.05.2012

Profesor Siniša Brlas održao radionicu o planiranju i programiranju preventivnih aktivnosti u Brodsko-posavskoj županiji

U srijedu, 17. svibnja 2012. godine u Slavonskom Brodu profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je radionicu za voditelje školskih programa prevencije ovisnosti Brodsko - posavske županije pod nazivom „SWOT analiza u planiranju tijeka akcije“.
Radionica je bila završna aktivnost stručnoga skupa pod nazivom „Sveobuhvatni programi prevencije ovisnosti“. Nastavak je to edukacije voditelja školskih programa prevencije ovisnosti koja se kontinuirano provodi u cijeloj zemlji u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, a profesor Brlas jedan je od stalnih članova stručnoga tima koji provodi edukaciju. Sudionici su ovu radionicu ocijenili evaluacijskom metom. Pokazatelji evaluacije radionice ukazuju na zadovoljstvo sudionika skupa organizacijom radionice i načinom rada tijekom radionice.

profesor psihologije Siniša Brlas

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 71 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije