Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja
Novosti/Članci:

16.05.2012

Knjige Siniše Brlasa u izdanju Zavoda među službenim materijalima najvažnijih stručno-znanstvenih skupova o ovisnostima u našoj zemlji

Nakon što su stručne knjige profesora Siniše Brlasa ranije otkupljene od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i podijeljene svim školama u Republici Hrvatskoj njihov značaj za prevenciju i suzbijanje ovisnosti ogleda se sada i u činjenici da će kao službena stručna literatura biti podijeljene i sudionicima najvažnijih stručno-znanstvenih skupova o ovisnostima koji se održavaju u našoj zemlji. Radi se o 4. hrvatskoj konferenciji o alkoholizmu i drugim ovisnostima, 11. Alpe-Jadran konferenciji o alkoholizmu, 5. Alpe-Jadran konferenciji klubova liječenih alkoholičara i 2. hrvatskom interdisciplinarnom simpoziju o kockanju s međunarodnim sudjelovanjem. Svi ovi važni stručni i znanstveni događaji održat će se u Opatiji od 27. do 30. svibnja 2012. godine. Na zamolbu Organizacijskog odbora ovih skupova Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije kao izdavač ustupio je knjige profesora Siniše Brlasa „Terminološki opisni rječnik ovisnosti“ i „Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“ svim sudionicima skupova kao službenu stručnu literaturu. Na ovaj je način najeminentnijim stručnjacima koji se bave prevencijom i suzbijanjem ovisnosti u Republici Hrvatskoj ali i sudionicima iz inozemstva sada dostupna stručna literatura koje je autor stručnjak iz Virovitičko-podravske županije.
Pokazatelj je ovo kako su znanja i sposobnosti stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije prepoznati i cijenjeni i na državnoj ali i na međunarodnoj razini budući da pojedini skupovi uključuju međunarodno sudjelovanje. Rezultat je to i izvrsne stručne suradnje koju Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije godinama razvija i njeguje s relevantnim institucijama u državi ali je to istovremeno jedinstvena i kvalitetna promocija i Virovitičko-podravske županije.

profesor psihologije Siniša Brlas

Brzi linkovi:
Arhiva novosti, Aktivnosti, Edukacija, Publikacije, Fotogalerija, Kontakt


Publikacije
Ukupan broj zapisa 72 - Prikaži sve >>>


Letci - Prikaži sve >>>


Plakati i posteri - Prikaži sve >>>


Poruke:Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije