Novosti Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije
13.12.2018

Suradnja Zavoda, Verande i Lionsa u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije "Veranda" zajednički su pripremili novo (drugo i neizmijenjeno) izdanje knjige profesora Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ koje je namijenjeno učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama.

Predstavljanje knjige uz prigodno predavanje autora pod nazivom „Psihologija ovisnosti i učenje ovisničkog ponašanja“ održano je u srijedu 12. prosinca 2018. godine s početkom u 18 sati u učionici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, i to za razrednike osmih razreda osnovnih škola i prvih razreda srednjih škola u Virovitici, kojom je prigodom sudionicima i besplatno podijeljena knjiga za daljnje korištenje u radu s učenicima. Prije početka predavanja sudionike su pozdravili ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Miroslav Venus, predsjednica Udruge „Veranda“ Dinka Antunović, predsjednica Lions kluba Vereucha Monika Ružić i pročelnica u Virovitičko-podravskoj županiji Vesna Šerepac.

Predstavljanje ove knjige financirano je sredstvima Lions kluba Vereucha iz fonda distriktualne akcije "Jedrima protiv droge" u okviru projekta „Savjetovalište za mlade“ koji provodi Udruga "Veranda" u 2018. godini, a ujedno je i prilog obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji.
Ova je aktivnost primjer dobre međusektorske suradnje između više različitih resora i organizacija civilnog društva u Virovitičko-podravskoj županiji.

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 121 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije