Služba za javno zdravstvo
Novosti/Članci:

26.01.2023

Održana predavanja predstavnicima vrtića Virovitičko – podravske županije kroz projekt Živjeti zdravo

U srijedu 25.1.2022. specijalist javnog zdravstva, doktor Miodrag Beneš, koji je među ostalim odgovornostima i županijski koordinator Nacionalnog projekta živjeti zdravo, ispred službe za javno zdravstvo ugostio je predavačicu Maju Lang Morović, prof. rehabilitator, voditeljicu Odsjeka za koordinaciju nacionalnih aktivnosti promicanja zdravlja pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, koordinatoricu komponente Zdravlje i okoliš Nacionalnog programa Živjeti zdravo.

Zahvaljujemo se i kolegici Maji Đurici Truhlaž, bacc.med.tech na velikoj pomoći u organizaciji predavanja i na svoj dosadašnjoj uključenosti u projekt. Naime Maja je godinama bila desna ruka svih vanjskih voditelja djelatnosti Javnog zdravstva dok je doktor Miodrag Beneš bio na specijalizaciji u Osijeku i Zagrebu.

Prof. Lang je održala predavanje predstavnicima vrtića u prostorijama Zavoda za Javno zdravstvo u Virovitici nakon čega je otišla u Slatinu zahvaliti se lokalnim provoditeljima aktivnosti učiteljicama Tomislavi Medvedović, Mirti Drokan i Renati Grahovac koje vrhunski odrađuju svoju ulogu u ovom projektu.

Odazvalo se 15 –ak vrtića kojima se zahvaljujemo na dolasku te na sudjelovanju u Nacionalnom programu koji educira djecu o zdravom ponašanju i prehrani.

Edukacija počinje od malih nogu u kojoj veliku ulogu imaju svi zaposlenici vrtića i ovakvim se predavanjima podižu ionako već visoke kompetencije svih djelatnika vrtića.

Hvala svima na dolasku te nam je drago da smo dogovorili nastavak i proširenje suradnje!

Miodrag Beneš, doktor medicine, specijalist javnozdravstve medicine
Voditelj službe za javno zdravstvo, Županijski koordinator nacionalnog preventivnog programa Živjeti zdravo

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 154 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko - podravske županije