Novosti Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije
15.11.2023

Na početku Mjeseca borbe protiv ovisnosti Zavod za javno zdravstvo u Virovitičko-podravskoj županiji uspješno proveo istraživanje o ovisnostima u općoj populaciji

Istraživanje o ovisnostima u općoj populaciji koje su u Republici Hrvatskoj zajednički organizirali Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Institut za društvena istraživanja „Ivo Pilar“ iz Zagreba uspješno je od rujna do studenoga ove godine provedeno i u Virovitičko-podravskoj županiji. Nositelj provedbe u našoj je županiji bio Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, a koordinator istraživanja bio je profesor psihologije Siniša Brlas, voditelj Odjela za prevenciju ovisnosti i mentalno zdravlje.

Naš županijski Zavod za javno zdravstvo među prvima je u Hrvatskoj proveo ovo terensko istraživanje, i to prije krajnjeg roka provedbe, a sve zahvaljujući pravovremenoj i na iskustvu utemeljenoj pripremi, koordinaciji i vođenju anketara (terenskih istraživača).

Uspješna provedba organizacijski iznimno zahtjevnog istraživanja na najbolji je mogući način obilježila početak Mjeseca borbe protiv ovisnosti u našoj županiji, a koji se obilježava između 15. studenoga i 15. prosinca svake godine.

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 149 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije