Novosti iz Zavoda
13.05.2024

Sudjelovanje djelatnika Zavoda za javno zdravstvo u manifestaciji "Litice oko Virovitice"

Dobro je poznata činjenica da kretanje po prirodi poboljšava naše cjelokupno fizičko zdravlje, ali i da poboljšava naše raspoloženje, koncentraciju i budnost te time utječe na mentalno zdravlje i emocionalnu ravnotežu.

Sa svrhom promoviranja zdravih životnih stilova, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko podravske županije, sudjelovali su u trail utrci „Litice oko Virovitice“.

U dopodnevnim satima 11.5.2024. utrka je otpočela u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ i održavala se po sunčanim obroncima Bilogore. Ovu manifestaciju organizirala je Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije uz suorganizaciju Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije. Bilo je moguće protrčati (ili propješačiti) kroz tri različite staze: crvenu - 25 km, plavu - 15 km, žutu stazu - 7 km.

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije ovom prigodom nosili su majice s logom Zavoda. Svi sudionici koji su uspjeli doći do cilja zaslužili su medalje i okrjepu.

Dio djelatnika odlični su trkači što su i potvrdili svojim rezultatima. Ostali sudionici iz Zavoda sporijim su tempom također došli do cilja uz moto: „Život nije utrka, već putovanje u kojem treba uživati na svakom koraku“.

Vjerujemo da će Zavod za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije i dalje doprinositi promociji zdravlja vlastitim zalaganjem u sklopu sličnih manifestacija.

Tomislav Šokec, med. techn.

e-Knjižnica Zavoda:

Ukupan broj zapisa 154 - Prikaži sve >>>


Izdvajamo:


Zadnji članci:
Zadnje novosti:

Osnovni podaci:
  • Ljudevita Gaja 21, 33000 Virovitica
  • OIB: 76860791838
  • tel: +38533727031
  • fax: +38533781401

© Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko - podravske županije